Web Design, Reclame Plătite, Branding
August 2020

Mii de leaduri pentru sectorul imobiliar – Consorhogar

Consorhogar este un dezvoltator imobiliar ce construiește clădiri de mare anvergură cu un stil modern și extravagant.

Servicii

Web Design, Growth Marketing, Paid Advertising

Platforme

Google Ads, Facebook Ads, Youtube, Display

Lead-uri

6.512
Lead-uri generate

Telefoane

2.198
Apeluri de la cumpărători

Prezentare Proiect

Fiind la a 2-a clădire construită, Consorhogar reprezintă un nume relativ nou pe piață imobiliarelor în România, în consecință eforturile noastre de marketing s-au axat pe brand awareness iar apoi pe generarea de lead-uri și fidelizarea clienților cu scopul de a ne recomandă mai departe.

Execuție

Pentru a câștigă un renume pe piață locală primul lucru pe care ne-am axat a fost listingul în registrele specializate pe vânzarea de locuințe locale și naționale. Am creat anunțuri pentru fiecare tip de apartament, pentru penthouse-uri și spații comerciale și ne-am ocupat de promovarea acestora.

După ce website-ul a fost gata și am câștigat puțîn de awareness am început cu promovarea plătită pe Google și pe Social Media unde am ales reclame bazate pe randari 3D ale construcției și videoclipuri cu drone realizate la locația șantierului.

Pentru generarea de lead-uri am folosit Facebook Lead Generation Ads pentru a captura peste 6.500 de potențiali client, lista fiind predată unui agent de vânzări cu scopul de a programa o întâlnire pe șantier.

Un avantaj l-a constituit faptul că majoritatea dezvoltatorilor imobiliari nu pun mare preț pe promovarea prin Google Ads sau Facebook Ads, ci doar pe listinguri locale – fapt care s-a și demostrat: 63% din client au provenit în urmă reclamelor plătite, 6% din recomandări și 31% din listingurile locale.

Pentru câștigarea încrederii clienților ne-am folosit de email marketing. Aceștia primeau odată la două săptămâni rapoarte și imagini cu progresul șantierului.

Rezultate

În ciuda pandemiei, rezultatele nu au întârziat să apară.

Reclamele noastre au fost văzute de peste 20 de milioane de ori, de 2,380,611 persoane atât din județul Timiș cât și din cele învecinate.

Dacă este să vorbim de vânzări, la nici 10 luni de la începerea proiectului am reușit să vindem 80% din apartamente și un spațiu commercial de 240.000 de euro – Consorhogar fiind clientul cu cel mai mare ROAS din lista noastră.

De altfel nici email marketingul nu s-a lăsat mai prejos. Cam fiecare mesaj trimis a fost redistribuit către alte persoane de 3 ori (în medie).

Ai un proiect nou?

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe detalii. Așadar, ne puteți contacta și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne

Hai să ne cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe despre cum putem avea un parteneriat de succes.

Hai să ne cunoaștem

Pachete Standard

Alege acum un pachet care se potrivește cerințelor și nevoilor afacerii tale.

Descoperă Pachetele