Social Media Marketing
August 2020

Lew Jaffe – Nașul conferințelor video

Lew Jaffe este un antreprenor, fost CEO, profesor universitar (a câștigat titlul de profesor al anului în al doilea an de predare), filantrop și fondator a trei companii. În carieră să, el a generat peste 1 miliard de dolari în...

Services

Social Media Marketing

Platforms

Facebook Ads

Lead-uri

3.041
participanți

Click-uri

5.968
Click-uri pe link

Prezentare proiect

Lew Jaffe este un antreprenor, fost CEO, profesor universitar (a câștigat titlul de profesor al anului în al doilea an de predare), filantrop și fondator a trei companii. În carieră să, el a generat peste 1 miliard de dolari în profit pentru acționariat cu ajutorul unor strategii de succes. Mulți consideră că Lew este „Nașul conferințelor video”, întrucât compania, PictureTel, a creat primele sisteme de videoconferință pentru utilizare pe liniile telefonice, cu mult înainte de Skype și Facetime.

Fiind un om de afaceri experimentat și cu multe succese la activ, Lew a început să țină cursuri de management al afacerilor la un nivel înalt pentru antreprenorii care deja generează peste 1 mil de euro pe an dar care vor să scaleze. Pentru că este vorba de nișă de consultanță și produsul fiind unul high ticket am apelat la crearea unui webinar gratuit ce avea scopul de lead-magnet.

Execuție

Execuția a fost făcută în 3 pași

  • Colectarea de informații despre audiență ideală
  • Promovarea directă
  • Retargeting pentru cei care au intrat în funnel dar nu au efectuat vreo acțiune

1. Pentru a colecta date calitative despre audiență ideală am început să rulăm reclame pe LinkedIn care aveau că scop redirecționarea utilizatorilor către pagină webinarului gratuit. Când aceștia ajungeau acolo datele lor erau capte de FB pixel cu scopul de a crea audiențe de tip look-a-like pe baza acestor date.

2. După ce FB pixelul s-a populat, am dat drumul și la reclamele pe Facebook în paralel cu cele de pe LinkedIn.

3. Pentru retargetare am folosit o oferta prin care clienții aveau șansă de a câștigă o ședința gratuită de 3 ore cu Lew dacă se înscriau în următoarele 24 de ore. Această oferta a fost pusă doar în față persoanelor care au intrat pe pagină de web a webinarului dar nu au efectuat vreo acțiune.

Rezultate

După 30 de zile în care am rulat aceste campanii, am ajuns la 5,968 de utilizatori unici pe website.
Dintre aceștia 2.439 s-au înscris direct la webinarul gratuit iar restul în urmă retargetarii.
Dintre toți participanții, după webinarul gratuitt, 471 au hotărât să colaboreze mai departe cu Lew și s-au înscris în programul acestuia în valoare de 2.000 de dolari.

Ai un proiect nou?

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe detalii. Așadar, ne puteți contacta și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne

Hai să ne cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe despre cum putem avea un parteneriat de succes.

Hai să ne cunoaștem

Pachete Standard

Alege acum un pachet care se potrivește cerințelor și nevoilor afacerii tale.

Descoperă Pachetele