Web Design, Reclame Plătite
August 2020

Cum am ajutat clinica Jose Silva să-și crească veniturile cu 70% în mai puțin de 3 luni

Jose Silva este un centru medical de ultimă generație din Timișoara. Acestia oferă o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate la tarife competitive. Cu o investiție de 2 milioane de euro în echipamente medicale...

Servicii

Web Design, Facebook Ads, Google Ads, Youtube Ads

Platforme

Google și Facebook

Venit

70%
Creșterea Veniturilor

SEO

Nr. 1
Prima poziție în Google Search

Prezentare Proiect

Jose Silva este un centru medical de ultimă generație din Timișoara. Aceștia oferă o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate la tarife competitive. Cu o investiție de 2 milioane de euro în echipamente medicale și o echipă de medici cu experiență, principalul lor obiectiv a fost creșterea vizibilității și a numărului de programari.

Pentru a atinge obiectivele clientului, a trebuit să începem de la zero. Mai întâi am început prin stabilirea unei strategii A-Z, astfel încât să putem înțelege mai bine cum ar trebui să arate site-ul web.

După acest pas crucial, am început să pregătim toate campaniile plătite pe Facebook și Google.

Execuție

În general, atunci când un client vine la noi si accesează pachetul complet de servicii, este mai ușor și mai eficient pentru noi, ca agenție, să supraveghem și să prezicem anumite situații și de asemenea, să menținem o tranziție eficientă  între fiecare pas al execuției.

Am început să proiectăm un website cu un aspect curat și modern folosind o schemă de culori foarte atrăgătoare, utilizată în general în industria medicală. Cu toate acestea, accentul a fost pus pe anumite zone ale site-ului web, unde am prezentat echipa de medici și aparatura de ultimă generație pe care clinica o are la dispozitie.

Pentru a obține vizibilitate maximă în zona vizată de noi, am configurat toate campaniile pe Facebook și Google.

De asemenea, am creat un grup Facebook unde am încărcat frecvent postări informative pentru a ne raporta mai bine publicul țintă.

Mai jos avem o listă cu fiecare pas pe care l-am făcut pe fiecare canal pe care l-am abordat:

  • Grupul Facebook cu postări informative
  • Reclame pe YouTube care au fost de fapt interviuri cu fiecare medic al clinicii, unde au explicat pe scurt metodele de prevenire a anumitor probleme de sănătate
  • Reclame Google Search
  • Display Ads pentru remarketing
  • Reclame Facebook după nișă și locație

Rezultate

După ce am implementat toate cele menționate mai sus am observant atât o creștere a interesului față de Clinica Jose Silva cât și câștigarea încrederii clienților vechi care au început să ne recomande familiei sau prietenilor.

Toate eforturile de marketing au condus indirect la dublarea cifrei de afaceri față de anul precedent 2018 și la o mai bună poziționare față de concurența la nivel regional – 23% din clienții clinicii au fost din alte judete.

Cheia succesului acestui proiect a fost educarea publicului, iar apoi a venit “vânzarea” – fapt ce ne-a diferențiat de restul jucătorilor din piață.

Ai un proiect nou?

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe detalii. Așadar, ne puteți contacta și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Contactează-ne

Hai să ne cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe despre cum putem avea un parteneriat de succes.

Hai să ne cunoaștem

Pachete Standard

Alege acum un pachet care se potrivește cerințelor și nevoilor afacerii tale.

Descoperă Pachetele