Social Media Marketing

Dezvoltăm campanii
cu rezultate vizibile

Echipa noastră de Social Media este pregătită să te facă pe tine să
ieși în evidență cu orice vrei să promovezi – produse, servicii sau
brand awareness.

Cere oferta
Social media marketing

Cu ce servicii te putem ajuta?

Odată ce businessul tău ajunge pe mâinile noastre, ne folosim toate cunoștințele, resursele și energia pentru a-l duce la următorul nivel.

Strategie Social Media

Identificăm publicul tău țintă și vom înțelege mentalitatea lor. Ce vor să audă, cum le place să fie abordați și ce caută mai exact la un serviciu sau produs.

Crearea Campaniilor

Apoi, creăm campanii potrivite pentru ei. Economisim astfel resurse și asigurăm rezultate cât mai bune pentru businessul tău.

Social Media Management

Ascultăm feedbackul, testăm multiple variante și suntem atenți la cifre. Înțelegem ce funcționează și ce nu, modificăm, îmbunătățim.

Strategie Plătită

Colaborăm cu tine pentru a identifica obiectivele afacerii și pentru a pune la punct o strategie solidă de social media.

Trafic de calitate

Folosind metodologiile noastre de marketing, putem crește valoarea medie a comenzilor și ratele de conversie pentru a maximiza vânzările și profiturile.

Video Marketing

Echipa noastră își va folosi abilitățile creative pentru a se conecta cu publicul tău și pentru a transmite povestea într-un mod captivant și eficient.

despre acest serviciu

De ce să alegi echipa noastră?

Suntem egoiști. Ai putea crede că aceste campanii de promovare pe Facebook și Instagram sunt pentru tine, dar sunt în egală măsură benefice pentru noi. De ce?

Pentru că ne place performanță. Este sportul nostru extrem, este hobby-ul de duminică, este subiectul nostru preferat de discuție. Odată ce businessul tău ajunge pe mâinile noastre, ne folosim toate cunoștințele, resursele și energia pentru a-l duce la următorul nivel.

Hai să ne cunoaștem
pasul 1

Strategie

Creăm strategii de social media extrem de eficiente pentru a ne asigura că activitatea ta din mediul online aduce rezultatele pe care tu ți le dorești.

pasul 2

Setare & Execuție

Vă vom menține campaniile în siguranță, cu idei și modele de calitate, creative și relevante.

pasul 3

Măsurare & Scalare

Rentabilitatea investiției este foarte importantă, astfel avem o viziune clară despre cine îți vizualizează conținutul și ce fel de tranzacții face.

procesul nostru

Procesul nostru pentru a câștiga în fața concurenței

Ne băgăm pe sub pielea brand-urilor și targetăm consumatorii pentru a dezvolta audiențe ce interacționează cu brand-ul tău.

Cere oferta
Case Study

Cum am crescut conversiile cu 25% în mai puțin de 90 zile pentru gardviuverde.ro

O echipă comunicativă și pricepută! De când am apelat la SIV Media, vânzările au crescut uimitor, impactul imaginilor și textul compus de ei a ajuns la milioane de persoane, deci asta a generat vânzări. Apelați cu încredere, rezultatul este imediat.

Tiberiu Tacaks
Manager la gardviuverde.ro
24.8x
Return on investment
tool-uri și platforme pe care le folosim
cere oferta

Ai o idee? Suntem pregătiți să te ajutăm

Hai să ne cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe despre cum putem avea un parteneriat de succes.

Mesajul tău a fost trimis cu succes! Revenim în cel mai scurt timp posibil.
Oops! A apărut o eroare la trimiterea mesajului.