Ecommerce

Soluția perfectă pentru magazinele online – fie că e vorba de dropshipping, Amazon FBA sau stocul tău personal.

Ce include acest pachet?
Social Media Marketing
Google Ads
Shopping Campaings
Email Marketing

Comandă-ți pachetul acum!

Contabilul tău este pregătit pentru valul de clienți care va urma? Ți-ai refăcut stock-urile? Hai să fii următorul nostru proiect de success.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Pachet

Soluția perfectă pentru magazinele onlie – fie că e vorba de dropshipping, Amazon FBA sau ai stocul tău personal. Construim funneluri de vânzări care transformă utilizatorii în client la foc automat.

Pentru un magazine online nu e de ajuns doar să ai reclamă – trebuie să ai un funnel prin care aduci traffic pe website, educi cliențîi, îi faci să cumpere iar apoi îi fidelizezi.

La ce rezultate mă pot aștepta?

  1. Pachetul full de Facebook: de la strategie și mentenanță până la reclamă de generare a traficului, de conversii și retargeting, până la setarea pixelului și crearea de audiențe de tip look-a-like sau custom. De altfel îți punem la punct și Facebook/Instagram Shop-ul
  2. Pachet Full de Google Ads: Google Search Ads, Google Display Ads și Google Shopping – toate pentru magazinul tău online.
  3. Pachetul full de email marketing – generăm lead-uri, le educăm iar apoi vindem – asta pentru posibili clienți. Pentru cei deja existenți, le creștem credibilitatea față de brandul tău apoi îi fidelizam.

Pot include un serviciu suplimentar?

Da, este posibil să incluzi sau chiar să elimini un element dintr-un pachet, în funcție de nevoile afacerii tale. Doar contactează-ne și vom discuta mai multe! Vom fi sinceri cu tine și îți vom spune dacă într-adevăr trebuie să adăugi sau să elimini alte servicii!

Ai nevoie de o campanie personalizată?

Suntem răspunsul la întrebarea „cum mă fac văzut în mediul online?”. Dispunem de toate resursele și ustensilele de care ai nevoie pentru a-ți crește imaginea brandului în online.

Contactează-ne