Magazine online care
îți ajută brandul să
crească

Un magazin online este considerat un succes atunci când răspunde la nevoile pieței – și, implicit, produce vânzări. Calitatea produselor tale poate fi apreciată de consumator doar în urma unei experiențe plăcute în magazinul online.

Cere Oferta

4323 7645 2828 0713

realizare magazin online

Accelerăm creșterea veniturilor pentru magazinele online

Calitatea produselor tale poate fi apreciată de consumator doar în urma unei experiențe plăcute în magazinul online. Oferim consultanță și soluții pentru varietate de servicii, de la UI / UX, la promoții de marketing, până la transmiterea mesajului potrivit către persoana potrivită la momentul potrivit.

Analizare și Poziționare

Vom analiza performanța actuală a magazinului tău, procesul de achiziție și rata de conversie și îți vom propune acțiuni pentru optimizarea acestuia.

Aspecte Tehnice

Automatizare, segmentare, personalizare. Ecosistemul pe care îl proiectăm pentru tine va combina cele mai noi tehnologii și cele mai bune practici.

Mobile Friendly

Peste 70% dintre utilizatorii de internet accesează magazinele online prin intermediul telefoanelor mobile. Garantăm astfel o experiență plăcută, de pe orice device.

Dezvoltare Magazin

Implementăm coșul de cumpărături pe site-ul tău pentru a putea fi vizitat de clienți de pretutindeni, la orice oră din zi sau din noapte.

Integrare Profesională

Magazinul tău va fi integrat cu programul de contabilitate, inventarul de stocuri și sistemul de plată al comenzilor. Adică 0 bătăi de cap pentru tine.

Suport Gratuit

Orice problemă întâmpinată este rezolvată imediat. Suntem alături de tine 24/7, astfel încât tu să te simți mereu relaxat cu magazinul tău online.

despre acest serviciu

Profită la maxim de puterea magazinului tău.

Optimizare ON și OFF Page, user friendly și ușor de parcurs – așa sunt descrise magazinele online create de echipa SIV Media. Și așa poate fi descris și site-ul tău.

Administrarea magazinului tău online va deveni un proces foarte simplu – cu ajutorul panoului de administrare online, realizat de specialiștii noștri. Astfel, vei putea adăuga sau șterge produse și categorii, actualiza descrieri și prețuri cu ușurință.

Hai să ne cunoaștem
pasul 1

Obiective

Prin intermediul unei comunicări deschise și oneste, identificăm obiectivele tale pe termen scurt și lung și stabilim rezultate clare.

pasul 2

Implementarea Magazinului

Suntem pregătiți să creăm magazinul de vis pentru clienții tăi – mai exact, o experiență plăcută, informativă și demnă de recomandat.

pasul 3

Consultare

Înainte, în timpul și după finalizarea proiectului, vom colabora cu tine pentru a răspunde la întrebări și pentru a rezolva orice problemă.

procesul nostru

Oferim servicii care depășesc orice așteptare

Descoperă și automatizează acțiunile de care are nevoie brand-ul tău pentru a crește vânzările și profiturile în mediul online - în timp util.

Cere Oferta
Case Study

Cum am crescut conversiile cu 25% în mai puțin de 90 zile pentru gardviuverde.ro

O echipă comunicativă și pricepută! De când am apelat la SIV Media, vânzările au crescut uimitor, impactul imaginilor și textul compus de ei a ajuns la milioane de persoane, deci asta a generat vânzări. Apelați cu încredere, rezultatul este imediat.

Tiberiu Tacaks
Manager la gardviuverde.ro
24.8x
Return on investment
cere oferta

Ai o idee? Suntem pregătiți să te ajutăm

Hai să ne cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe despre cum putem avea un parteneriat de succes.

Mesajul tău a fost trimis cu succes! Revenim în cel mai scurt timp posibil.
Oops! A apărut o eroare la trimiterea mesajului.