creare website

Dezvoltăm
website-uri
greu de ignorat

Site-ul web reprezintă cartea ta de vizită din mediul online.
Alege să te diferențiezi de competitori cu ajutorul unui design
modern și unic.

Cere Oferta

Take your social media strategy to the next level

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Non id purus leo venenatis, vel egestas. Condimentum tortor id feugiat sollicitudin.

Request a Quote
creare website modern

Structură adaptabilă și design responsive pentru toate
device-urile

Creștem viteza paginilor și ajutăm utilizatorul să ducă procesul de cumpărare la bun sfârșit.

Brainstorming

În primul rând, discutăm cu tine, cercetăm piața, analizăm competitorii. Vedem ce merge și ce nu, găsim soluții prin care să inovăm ce există deja.

Realizare Mockup

Conturăm o schiță pentru site-ul tău, apoi definim un mockup realist, astfel încât tu și echipa ta să puteți vizualiza concret direcția în care ne îndreptăm.

Execuție

Începem dezvoltarea website-ului și alocăm resurse dedicate ție pentru a ne asigura că cele mai bune rezultate ajung la tine în cel mai scurt timp cu putință.

Structură Adaptabilă

Construim site-uri care pun în evidență punctele forte ale businessului tău eficientizăm procese și oferim informația în cel mai simplu mod posibil.

Experiența Utilizatorului

Depunem efort pentru a fi siguri că oamenii care intră pe site-ul tău au toate motivele pentru a rămâne cât mai mult timp.

Suport și Mentenanță

Schimbările din mediul online se produc zilnic. Verificăm periodic parametrii de funcționare, identificăm potențiale erori, căutăm oportunități de creștere.

despre acest serviciu

Website-ul tău este o masină de marketing

Site-ul web îți permite să ajungi la noi segmente de public și să intri pe noi piețe. De asemenea, vizitatorii noi (cunoscuți ca și clienți potențiali) pot deveni clienți fideli în viitor și pot transforma site-ul tău într-o mașină de vânzare.

Hai să ne cunoaștem
pasul 1

De la idee la realitate

În faza de planificare, stabilim cerințele afacerii tale și creăm o arhitectură detaliată pentru site-ul tau, inclusiv un wireframe și un prototip.

pasul 2

1,2,3...acțiune!

După faza de planificare, lucrăm îndeaproape cu tine pentru a ne asigura că proiectarea site-ului este în strânsă legătură cu valorile afacerii tale.

pasul 3

Ultimele tendințe

Folosim cele mai recente și mai bune platforme și unelte pentru a ne asigura că viitorul tău website arată și funcționează impecabil.

procesul nostru

Construim website-uri care transmit clienților că tu ești alegerea potrivită

Site-uri frumoase sunt peste tot. Dar noi lucrăm pentru a crea un site web care să conecteze brand-ul tău cu posibili clienți.

Experiența Utilizatorului sau UX este principala noastră preocupare în timpul realizării website-ului. Suntem conștienți că cele mai frumoase culori, fonturi sau poze nu pot compensa pentru o experiență neplăcută a vizitatorilor.

Cere oferta
studii de caz

Cum am ajutat clinica Jose Silva să-și crească veniturile cu 70% în mai puțin de 3 luni

Profesioniști, loiali, informați... puțin spus. Sunt tot ceea ce are nevoie afacerea ta pentru a se pune " pe picioare" ! Îi recomand cu încredere!

Andreia Petrus
Manager la Jose Silva Clinic
70%
Increase revenue
cere oferta

Ai o idee? Suntem pregătiți să te ajutăm

Hai să ne cunoaștem mai bine și să aflăm mai multe despre cum putem avea un parteneriat de succes.

Mesajul tău a fost trimis cu succes! Revenim în cel mai scurt timp posibil.
Oops! A apărut o eroare la trimiterea mesajului.